Creatief en Digitaal

Grafisch Assistent

Tijdens deze opleiding leer je de basis beheersen van de meest gebruikte grafische softwaretools van Adobe – Illustrator, Photoshop en Indesign. Ook digital marketing komt aan bod.

Wat kan je verwachten?

Kijk je vol bewondering naar logo’s, drukwerk of websites met een vernuftig design? Wil je zelf leren spelen met vormgeving? In dit voortraject van de opleiding Grafisch Ontwerper ligt de focus op vaardigheden en techniek. Je gaat aan de slag met de grafische programma’s van Adobe, nog steeds dé standaard in de sector van grafische en beeldende vormgeving.

Wat staat er nog zoal op het lesprogramma? Typografie, compositie en … basiskennis van digitale marketing. Door deze opleiding te combineren met aanvullende algemene vorming (AAV) kan je je diploma secundair onderwijs behalen! In de vervolgopleiding Grafisch Ontwerper krijgt je creativiteit meer ruimte en leer je brainstormen om concepten en je visuele ontwerpen om te zetten in printmedia of webdesigns.

Behaal je diploma secundair onderwijs

Deze opleiding kan je ook volgen als diplomagericht traject. In combinatie met aanvullende algemene vorming leidt deze opleiding tot een diploma secundair onderwijs.

Schrijf je in voor deze opleiding

Grafisch Assistent