Creatief en Digitaal

Junior Developer - Python of .NET

Leer programmeren en automatiseren – zonder voorkennis. Je leert problemen analyseren en projecten structureren om vervolgens de juiste oplossing te bouwen in de vorm van een applicatie. 

Wat kan je verwachten?

Zijn technologie en applicaties dagelijkse kost voor jou? Leer zelf programmeren met Python of .NET programmeertalen, hoofdzakelijk C#. In deze opleiding leer je applicaties voor bedrijfssystemen ontwikkelen, testen en verbeteren. Je beheert en integreert API-koppelingen, voert CRUD-bewerkingen uit en schenkt aandacht aan databeveiliging. En dat zonder voorkennis in programmeren!

Onder begeleiding van de vakleerkracht ga je op zoek naar antwoorden op technische vraagstukken. Je bouwt oplossingen voor desktop, mobiel, web en zelfs IoT of eenvoudige games. Misschien ga je na deze opleiding aan de slag als consultant in een bedrijf? Of je stroomt door naar een graduaatsopleiding Informatica in het hoger onderwijs.

Behaal je diploma secundair onderwijs

Deze opleiding kan je ook volgen als diplomagericht traject. In combinatie met aanvullende algemene vorming leidt deze opleiding tot een diploma secundair onderwijs.

Schrijf je in voor deze opleiding

Junior Developer - Python of .NET