Talen en Administratie

Professionele taalopleiding

Versterk je communicatieve vaardigheden en durf je vlot uit te drukken in een vreemde taal. Kies uit 17 verschillende talen een opleiding op jouw niveau.

Wat kan je verwachten?

Werk je in een bedrijf waarbij communiceren in een vreemde taal een meerwaarde is? Kan je beter doorgroeien in je functie als je taalvaardiger bent? Wil je gaan studeren in het buitenland en heb je nood aan een goede taalbasis?

Neem dan zelf het heft in handen en leer een nieuwe taal of word sterker in de talen die je al beheerst. Volg een taalopleiding op jouw niveau (van beginners tot gevorderden) en kies uit verschillende lesmomenten, gewone of versnelde trajecten, contact- of afstandsonderwijs, standaardmodules, werkgericht of met focus op conversatie. In de lessen staan persoonlijk contact en interactie voorop. Je leert de taal spreken, begrijpen, schrijven en lezen in realistische communicatieve situaties.

Binnen “Leer in Limburg” is er een ruim aanbod aan opleidingen voor volgende talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Italiaans, Japans, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Servisch-Kroatisch, Spaans, Turks of Zweeds.

Schrijf je in voor deze opleiding

Professionele taalopleiding
Professionele taalopleiding
Professionele taalopleiding