Bouw en Interieur

Vloerder-Tegelzetter

Je werkt mee aan de afwerking van een woning, kantoor, hotel of ander gebouw. Je leert de stiel van gespecialiseerde tegelzetters en voert echte tegelwerken uit – in ons atelier én op locatie. 

Wat kan je verwachten?

Wil je de perfecte plaatsing van een tegelvloer of -wand garanderen? Dan heb je vakkennis en praktische ervaring in de stiel nodig. En net daar liggen de klemtonen van deze opleiding voor vloerders en tegelzetters! Want we blijven niet plakken in ons atelier, maar werken regelmatig op locatie aan echte opdrachten. Jij oefent je tegeltechnieken en tegelijk help je organisaties met het verbeteren en opknappen van hun infrastructuur.

Je leert hoe je uiteenlopende ondergronden voorbereidt en de juiste materialen kiest om een stabiele tegelvloer of -wand te plaatsen. Je leert veelgebruikte technieken om wanden en vloeren te betegelen in een werk- en leeromgeving waarin alle mogelijke probleemsituaties of uitdagingen aan bod komen. Je beëindigt deze opleiding met heel wat expertise, discipline en praktische ervaring. Zo stomen we je klaar voor een job als gekwalificeerde tegelaar in de bouwsector.

Schrijf je in voor deze opleiding

Vloerder-Tegelzetter
Vloerder-Tegelzetter