Fotografie en multimedia

Webontwikkelaar

Aan de hand van up-to-date leerstof leer je de basisvaardigheden en -technieken voor webdevelopment. Je volgt deze opleiding volledig in afstandsonderwijs.

Wat kan je verwachten?

Met handige instructievideo’s en persoonlijke begeleiding op afstand zet je jouw eerste stappen in webdevelopment. Deze opleiding gaat breed en geeft je een initiatie in zowel back-end als front-end development. Daarnaast leer je ook ontwikkelen in het content management systeem Wordpress.

De vaardigheden die je leert tijdens dit online opleidingstraject stomen je klaar voor de arbeidsmarkt, maar er blijft nog veel ruimte over om te groeien. Wil je de rol van junior webdeveloper opnemen en gebruiksvriendelijke, interactieve websites bouwen? Verfijn je skills dan tijdens een vervolgopleiding zoals Full-Stack Webdeveloper of versterk ze met online cursussen voor front-end en back-end development.

Behaal je diploma secundair onderwijs

Deze opleiding kan je ook volgen als diplomagericht traject. In combinatie met aanvullende algemene vorming leidt deze opleiding tot een diploma secundair onderwijs.

Schrijf je in voor deze opleiding

Webontwikkelaar