Leer in
LimburgPRO

Leerkiezer

Kunnen we je helpen een opleiding
te vinden op maat van jouw cliënt?

Doe de test

Ontdek leerkansen

Voor iedereen die een carrièreswitch overweegt, een nieuwe taal wil leren of een diploma secundair onderwijs wil behalen, is er Leer in Limburg. Maar niet iedereen vindt de weg naar ons, vooral zij die Nederlands leren, laagopgeleid zijn of het financieel moeilijker hebben. Jij, als verbinder met deze groep, kunt hen naar onze opleidingen leiden. Ontdek met ons de kansen en inspireer je cliënten tot vooruitgang.

De voordelen van Leer in Limburg voor jou en je cliënt

Waarom een samenwerking tussen verschillende CVO’s? Wel, het antwoord is heel eenvoudig: elk van onze 3 centra heeft specifieke expertise in huis, die ons in staat stelt om jou én je cliënt beter te helpen. Hoe bereiken we dat?

Centraal aanspreekpunt in Limburg

Geen aparte mails naar verschillende instanties, maar één centrale plek voor jouw specifieke opleidingsvraag. Neem gemakkelijk contact met ons op via onze tool, gemaakt voor professionals zoals jij. We zullen je aanvraag snel verwerken en dankzij de kennisuitwisseling binnen onze samenwerking kunnen we je cliënt efficiënt helpen of, indien nodig, vlot doorverwijzen naar een andere partner voor de best mogelijke oplossing.

Gecentraliseerd aanbod

Op deze website vind je het aanbod van CVO De Verdieping, PCVO Limburg en PCVO Moderne talen. Hierdoor krijg je eenvoudig een volledig overzicht van alle opleidingsmogelijkheden voor je cliënt. Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte opleiding of zoek je maatwerk? Dien je aanvraag in via onze tool en wij gaan ermee aan de slag.

Uitgebreid netwerk van coaches

In al onze centra kan je cliënt rekenen op uitgebreide ondersteuning en begeleiding op drie vlakken:

  1. Trajectcoaching: Individuele ondersteuning voor cursisten om hun leerdoelen en carrièredoelen te bereiken.
  2. Taalcoaching: Ondersteuning bij taalverwerving en -verbetering, vooral belangrijk voor nieuwkomers en anderstaligen.
  3. Digicoaching: Verbetering van digitale vaardigheden, een essentiële vaardigheid in onze huidige samenleving.

Innovatieve en toegankelijke Open Leercentra

In al onze centra vind je een vernieuwd Open Leercentrum, een ruimte waar iedereen altijd welkom is. Je kan er:

  • In gesprek gaan met een coach
  • Gebruikmaken van digitale faciliteiten zoals laptop, internet,…
  • Gelijkgestemden ontmoeten
  • In alle rust studeren

Onze Open Leercentra zijn de plek waar we jou en je cliënt ook graag verwelkomen om samen op zoek te gaan naar een leertraject op maat.
Ontdek onze videorondleiding

Hulp nodig?

Heb je een specifieke opleidingsvraag voor jouw cliënt? Vul stap voor stap de tool in en je krijgt van ons een oplossing op maat voor jouw cliënt.

Ondertussen blijven onze 3 centra bouwen aan effectieve en efficiënte oplossingen om de leernoden van iedere Limburger in te vullen.

Heb je een suggestie voor ons? Neem contact op via info@leerinlimburg.be of kom op 30 mei 2024 naar Link & Leer , ons eerste gezamenlijke netwerkevent voor professionals.