Huis, Tuin en Keuken

Gezins- en Familiehulp

Jij doet 1001 kleine dingen die het leven aangenamer maken. Je haalt voldoening uit huishoudelijke taken, en met je talent voor orde en organisatie zorg je voor rust bij je klanten.

Wat kan je verwachten?

Ben je een echte plantrekker in het huishouden die zich wil omscholen voor een job met werkzekerheid? In de dienstenchequesector combineer je een vast inkomen met andere voordelen. Of je kan na deze korte opleiding doorgroeien naar een opleiding tot zorgkundige.

In deze sector komen je zorgzame karakter en je zin voor orde goed van pas. Je plant taken efficiënt in om ze vervolgens zorgvuldig uit te voeren. Je leert hoe je een huis van boven tot onder laat blinken en ondersteunt bejaarden, mensen met een beperking of drukbezette gezinnen bij hun dagelijkse activiteiten zoals poetsen, wassen, strijken, … Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig en flexibel te werken in een huiselijke omgeving.

Behaal je diploma secundair onderwijs

Deze opleiding kan je ook volgen als diplomagericht traject. In combinatie met aanvullende algemene vorming leidt deze opleiding tot een diploma secundair onderwijs.

Schrijf je in voor deze opleiding

Gezins- en Familiehulp