Talen en Administratie

Vastgoedassistent

Als vastgoedassistent ben je het veelzijdige en enthousiaste aanspreekpunt voor de koper, verkoper en makelaar. Je leert bij over het verkoop-, verhuur- en beheerproces van vastgoed. 

Wat kan je verwachten?

Als veelzijdige vastgoedassistent jongleer je met de opvolging van verhuur- en verkoopdossiers, vastgoedbeheer en kennis van de regelgeving. Tijdens het verkoopproces ben jij een centraal aanspreekpunt voor de makelaar, kopers en verkopers. Tijdens deze opleiding leer je de administratieve en juridische verplichtingen van de vastgoedsector kennen als de binnenkant van je broekzak.

Je leert hoe je werkt in de cloud en optimaliseert je workflow met kantoorsoftware zoals Word, Excel, Outlook en Airtable. Als administratieve en commerciële kracht communiceer je ook op een vlotte, professionele en commerciële manier in het Nederlands, Frans en Engels. Je kan na je projectstage aan de slag als assistent bij een makelaar of je verder bijscholen in de immosector.

Behaal je diploma secundair onderwijs

Deze opleiding kan je ook volgen als diplomagericht traject. In combinatie met aanvullende algemene vorming leidt deze opleiding tot een diploma secundair onderwijs.

Schrijf je in voor deze opleiding

Vastgoedassistent
Vastgoed Assistent